Nakupovalna središča in storitvene dejavnosti

Število električnih vozil na cesti in posledično potreba po polnilnih postajah vsak dan strmo naraščata. Zato se danes vozniki e-vozil za obisk trgovin in različnih storitvenih dejavnosti mnogokrat odločajo tudi na podlagi dostopnosti do polnilne postaje. 

Medtem ko bo vaša trgovina ali storitvena dejavnost beležila povečan obisk in višje prihodke, boste nekaj zaslužili tudi z vsakim polnjenjem. 

Koristi urejene polnilne postaje:

  • Kot imetnik polnilne postaje ste vmeščeni na svetovne zemljevide polnilnih postaj, ki jih uporabljajo e-vozniki, zaradi česar se obisk vaše dejavnosti običajno precej poveča.
  • Pasiven prihodek, saj lastnik polnilnice z vsakim polnjenjem tudi nekaj zasluži.
  • Pomemben prispevek k razvoju e-mobilnosti in prehodu v brezogljično družbo. 

 

Zakaj justCHARGE?

Ste pripravljeni na
EV revolucijo?

Se nam želite pridružiti, a ne veste kako začeti? Pokličite nas ali pa izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem času.

Na podlagi pogovora bomo ugotovili vaše potrebe in določili naslednje korake

Popeljali vas bomo skozi justCHARGE sistem in vam pokazali kako deluje

ter si podrobneje ogledali možnosti in potencial vašega polnilnega posla.

Vaše osebne podatke bo na podlagi zakonitega interesa (komuniciranje s strankami in javnostjo) uporabil justCHARGE, za namen odgovora na vaše vprašanje oz. poizvedbo. Vaše osebne podatke bomo hranili do zaključka naše komunikacije, nato pa jih bomo izbrisali. Vaše osebne podatke bo lahko obdeloval tudi naš obdelovalec, pri katerem spletna stran gostuje in s katerim ima upravljavec sklenjeno pogodbo o obdelavi osebnih podatkov. Že med samo komunikacijo lahko zahtevate izbris vaših osebnih podatkov, ne da bi takšna privolitev vplivala na zakonitost obdelave do njenega preklica. Glede obdelave osebnih podatkov imate pravico dostopa do osebnih podatkov, pravico do popravka in do omejitve obdelave ter pravico do ugovora. Če menite, da vam vaših pravic ne bomo ustrezno izvrševali, se lahko pritožite Informacijskemu pooblaščencu RS.
Več informacij si lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.